Nadat ik mijn klanten
flink onder handen heb genomen,
delen ze graag hun ervaringen.

ervaringen_tom_spilmassseur

Ervaringen


“Bijna 3 jaar terug ontdekte ik op marktplaats de site van massagepraktijk Tom Spil. Het trok mijn aandacht door de spontane uitstraling van de site. Keurig een afspraak gemaakt en daar ik niet direct wist waar hij woonde kwam hij me ophalen van de trein. Zijn praktijk is modern warm en comfortabel. De massages die hij geeft zijn top. Ik persoonlijk kom er voor een ontspanningsmassage maar ik weet dat de andere massage die hij geeft veel mensen voldoening geeft. Ik mag mij een trouwe client noemen ik kom er 2 soms 3 keer in de maand genieten van zijn heerlijke massage. Tom weet wat hij doet en behandelt je met respect. Elke keer als ik afspreek kijk ik er naar uit ik noem het een moment voor mijzelf. Dus Tom ga zo door tot maandag!!!!!!!”

Paul uit Hoofddorp

“Hoi Tom,
De massage heeft me heel goed gedaan, vooral thoracaal echt veel beter nu.
Dankjewel en tot de volgende keer.”

Y. den Boer Edam

“Tom is een goeie gast die weet waar hij mee bezig is. Mijn schouders staan scheef en ik had geen idee wat daar de oorzaak van was. Tom heeft in zijn praktijk (die er overigens zeer professioneel er uit ziet) een aantal testen met me gedaan waarna hij me heeft doorverwezen naar een manueel therapeut. Laatst belde hij me nog op om te vragen hoe het met mijn schouders ging. Dat is top!”

Andrew – Amsterdam

“Via een cadeaubon van een vriendin kwam ik voor een ontspannigsmassage bij Tom Spil terecht. Tom heb ik leren kennen als iemand die zijn klanten goed aanvoelt, letterlijk en figuurlijk. Hij is zeer open en enthousiast, waardoor je je gelijk op je gemak voel. De ontspanningsmassage was heerlijk… echt een moment voor mezelf en zeker voor herhaling vatbaar.”

Een zeer tevreden Jolanda uit Purmerend

“De massage van Tom is een weldaad voor lichaam en geest. Vandaag heb ik van de weldadige massage van Tom mogen genieten. 1.5 uur pure verwennerij! De behandeling van Tom is zoveel meer  dan ”een massage”.  Door de professionele behandeling, de heerlijke geur van etherische oliën,  de warmte van de rode lamp en de sfeervol ingerichte praktijk waan je je even in een andere wereld.”

Doortje – Oosthuizen

“Bij mijn zoektocht naar een goede masseur in Purmerend kwam ik terecht bij Massagepraktijk Tom Spil, eerste gevestigd aan huis en nu In “Oase”. Mijn voorkeur gaat uit naar een kruising tussen een ontspanningsmassage en een sportmassage. Ik ervaar Tom als een enthousiaste, onderhoudende en vooral vakbekwame masseur, die luistert naar zijn klanten. Ondanks het vele aanbod kom ik toch steeds weer bij Tom  terug”.

Rick – Purmerend